ZPservice is de handelsnaam van Zelfstandig Professional Service B.V., opgericht in 2011 door een groep ervaren ondernemers die als geen ander weet wat de uitdagingen zijn om een onderneming te hebben in Nederland. Je hebt er soms bijna een dagtaak aan om te voldoen aan alle verplichtingen die overheid en opdrachtgevers aan je opleggen. Om dat nu snel, effectief en efficiënt op te lossen voor de ZP’ers van Nederland, hebben wij ZPservice opgericht.

Belastingen

Bert Becker is een van de oprichters van ZPservice. Bert heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring met het beoordelen van administraties en jaarrekeningen van kleine tot hele grote ondernemingen.
Daarnaast is hij gespecialiseerd in het fiscaal, juridisch en administratief ondersteunen van ZZP’er, DGA’s en vermogende particulieren.
Bert schrijft daarnaast ook wekelijks op het ZP Blog, De Zelfstandige Professional.
ZP Blog is een blog met waardevolle en relevante fiscaal-juridische informatie en kennis voor de zelfstandige professional.
Naast Bert Becker zijn mede aandeelhouders Koen Lockefeer en Jaap de Koning.

Zelfstandig Professional

Onder ZP verstaan wij de zelfstandig professional, de vrije ondernemer, de freelancer die onze service gebruikt om zijn of haar eigen bedrijf te voeren. De Belastingdienst gebruikt de term Zelfstandige Zonder Personeel (zzp’er). Wij spreken liever van zelfstandig professional. Je bent immers een Zelfstandige en een Professional.

MVO

ZPservice heeft zich volledig gecommitteerd aan de principes van duurzaam ondernemen. Wij zijn een nieuwe onderneming; dat betekent dat we met de kennis en inzichten van vandaag ons bedrijf dusdanig organiseren dat er een minimum aan belasting voor de omgeving plaatsvindt.
Doordat ZPservice alle informatie digitaal maakt en bewaart voorkomen we bij alle deelnemers nodeloze opslag van papieren in mappen, kasten, kantoren. Bovendien zijn er geen eindeloze kopiën meer nodig doordat je alles in je telefoon digitaal beschikbaar hebt en ook kan delen met anderen. Daardoor kan elke ZP’er volledig onafhankelijk van tijd en plaats de bedrijfsvoering perfect managen.

Alle post wordt CO2 neutraal verzonden, we reizen zo veel mogelijk met de trein en ons mobiliteitsbeleid schrijft groene labels voor ons wagenpark voor.

Vrijheid, Blijheid, Ondernemerschap

ZPservice is de nieuwe personal assistent voor zelfstandig professionals. Eén systeem waarin je bankzaken, opdrachten, uren, facturen, kilometers, bonnen, declaraties en documenten overzichtelijk en veilig zijn geregeld.

Download de app in de PlayStore

Download de app in de Appstore

Volg @zpservice op twitter.